Πρόθεση Δημοπράτησης Αστικής Αναζωογόνησης

[χρόνος ανάγνωσης 35 δευτερόλεπτα]

Η Περιφέρεια Κρήτης ανακοίνωσε την πρόθεση δημοπράτησης του έργου «Δράσεις Αστικής Αναζωογόνησης Περιφέρειας Κρήτης» στο πλαίσιο του υποέργου «Ανάπλαση Ελ. Βενιζέλου Β΄ Φάση: Από Οδό Μακεδονίας έως Εκκλησία Αγ. Νικολάου, Γάζι». Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί τμήμα του προγράμματος ανάπλασης της περιοχής, το οποίο έχει στόχο τη βελτίωση της αστικής εικόνας και τη δημιουργία βιώσιμων και λειτουργικών δημόσιων χώρων.
          Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με κωδικό 02.00.071-00.9378.01.002 και ίδιους πόρους της Περιφέρειας Κρήτης. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 3.492.480,56 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Δικαίωμα Συμμετοχής
Στο διαγωνισμό θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών, τα οποία δραστηριοποιούνται στην κατασκευή έργων κατηγοριών Οικοδομικών και Ηλεκτρομηχανολογικών.
          Το έργο αυτό θα συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση της περιοχής, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων και προσφέροντας νέες ευκαιρίες ανάπτυξης. Η δημοπράτηση του έργου αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών εταιρειών κατασκευών που πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω