Πρόθεση Δημοπράτησης έργων Αγοράς Μοιρών

[χρόνος ανάγνωσης 53 δευτερόλεπτα]

Η Περιφέρεια Κρήτης ανακοινώνει τη δημοσίευση της πρόθεσης δημοπράτησης του σημαντικού έργου «Διαμόρφωση Πλέγματος Πεζοδρόμων Περιοχής Πλατείας Αγοράς Μοιρών – 25ης Μαρτίου – ΕΟ97», στο πλαίσιο των Δράσεων Αστικής Αναζωογόνησης. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 3.889.717,30 € (με Φ.Π.Α) και εντάσσεται στο Πρόγραμμα Χρηματοδότησης «Αντώνης Τρίτσης», με κωδικό 02.00.071-00.9378.01.002.
Σκοπός του Έργου
Το συγκεκριμένο έργο έχει ως στόχο την αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος στην περιοχή της πλατείας αγοράς Μοιρών και των γειτονικών οδών. Οι παρεμβάσεις αυτές θα περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός σύγχρονου δικτύου πεζοδρόμων που θα βελτιώσει την κινητικότητα και την προσβασιμότητα για πεζούς, θα ενισχύσει την τοπική οικονομική δραστηριότητα και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Κατηγορίες και Δικαιούχοι Συμμετοχής 
Στον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στους τομείς Οδοποιίας, Οικοδομικών Έργων και Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων. Οι κατηγορίες των έργων αυτών περιλαμβάνουν όλες τις βασικές κατασκευαστικές και μηχανικές υποδομές που θα απαιτηθούν για την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου.
Σημαντικότητα Έργου
Το έργο αυτό αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου πλάνου αστικής αναζωογόνησης για την Κρήτη, με στόχο την αναβάθμιση των υποδομών, την ενίσχυση της αστικής κινητικότητας και τη βελτίωση των δημόσιων χώρων για τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Μέσω των στοχευμένων παρεμβάσεων που περιλαμβάνονται στο σχέδιο, θα ενισχυθεί η τοπική οικονομία και θα αναδειχθεί η ιστορική και πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής.
          Το έργο αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών κατασκευαστικών εταιρειών, με τη διαδικασία της δημοπράτησης να ξεκινά άμεσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω