Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών ΜΑΙΧ

Άνοιξε η εφαρμογή υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (ΜΑΙΧ) και θα παραμείνει ανοικτή έως την 15η Αυγούστου 2020.
Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν σχετικό πανεπιστημιακό πτυχίο. Η είσοδος στο CIHEAM / MAI Χανιά απαιτεί ένα πτυχίο για τουλάχιστον τέσσερα ακαδημαϊκά έτη και τουλάχιστον 240 ECTS.
Οι κάτοχοι πτυχίου Bachelor είναι επίσης επιλέξιμοι υπό την προϋπόθεση ότι αποδεικνύουν ισχυρά προσόντα σε σχέση με το ακαδημαϊκό πρόγραμμα για το οποίο ισχύουν. Η ισοδυναμία θα καθοριστεί βάσει αντικειμενικών κριτηρίων.
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν μια διαδικτυακή αίτηση, συμπεριλαμβανομένων των δικαιολογητικών για εισαγωγή.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν σχετικό πτυχίο πανεπιστημίου για τουλάχιστον τέσσερα ακαδημαϊκά έτη (τουλάχιστον 240 ECTS). Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν μια επίσημη αίτηση εισδοχής, η οποία αποτελείται από μια ηλεκτρονική αίτηση, διαθέσιμη στην αρχική σελίδα.
Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν με όλα τα ζητούμενα δικαιολογητικά πριν από την ημερομηνία λήξης. Για να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση, θα χρειαστείτε τις ακόλουθες πληροφορίες / έγγραφα:
Ο τίτλος ή οι τίτλοι που έχουν ήδη αποκτηθεί: ημερομηνία έναρξης και λήξης (πανεπιστήμιο, σχολή κ.λπ.).
Τίτλος πτυχίου που θα ληφθεί: ημερομηνία έναρξης και λήξης (πανεπιστήμιο, σχολή κ.λπ.).
Άλλες ακαδημαϊκές δραστηριότητες.
Επαγγελματική εμπειρία: τύπος, εργοδότης, ημερομηνία έναρξης και λήξης, τίτλος εργασίας.
Γλωσσικές γνώσεις (Αγγλικά και άλλα), επίπεδο βλέπε σελίδες απαιτήσεων γλώσσας.
Κίνητρο (έως 600 λέξεις).
Ονόματα και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 2 καθηγητών πανεπιστημίου.
Βιογραφικό σε μορφή Europass.
Αντίγραφο του πτυχίου πανεπιστημίου σας – έγγραφο (ες) στην πρωτότυπη γλώσσα και μετάφραση (εάν δεν έχετε ακόμη το τελικό πτυχίο σας, στείλτε το αμέσως μόλις είναι διαθέσιμο).
Μεταγραφή από το Πανεπιστήμιο, τη Σχολή, τη Σχολή σας, με λεπτομερή αποτελέσματα για κάθε έτος των σπουδών και των βαθμών που αποκτήσατε – έγγραφο στην πρωτότυπη γλώσσα και μετάφραση.
Σημειώνεται ότι είναι ευθύνη του αιτούντος να διασφαλίσει ότι όλα τα υλικά υποβάλλονται στο Διαδίκτυο. Οι αιτήσεις που δεν είναι πλήρεις, δηλαδή συμπεριλαμβανομένων όλων των απαιτούμενων μεταφορτώσεων και των δύο επιστολών αναφοράς, δεν μπορούν να υποβληθούν και δεν θα εξεταστούν.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω