Εκδήλωση
με θέμα «Επισήμανση του κρέατος ως πρωταρχικό συστατικό» θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά
μέσω της πλατφόρμας zoom τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 και ώρα 5.00 το απόγευμα. Στόχος
η ενημέρωση των επιχειρήσεων του τομέα κρέατος και κάθε ενδιαφερόμενου.
Την εκδήλωση διοργανώνουν το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος (ΙΠΚ) και η
Συμβουλευτική Επιτροπή Τεχνικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΕΤΕ) του Συνδέσμου Ελληνικών
Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ), σε συνεργασία με την Ελληνική
Κτηνιατρική Ακαδημία (ΕΚΑ) και την Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία (ΕΚΕ) –Κλάδος
Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας και Τροφίμων.
Βασικός εισηγητής ο Σπυρίδωνας Β. Ραμαντάνης, DVM, Dr. med. vet., Diplomate
European College of Veterinary Public Health, Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής
Αττικής και θα συμμετέχει εκπρόσωπος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Παρακολούθηση εκδήλωσης:
Zoom meeting
Topic: Webinar ΙΠΚ-ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ
Join Zoom Meeting