Ως τιμώμενη Γαστρονομική Περιφέρεια συμμετέχει η Κρήτη στις διαδικτυακές εκδηλώσεις Greek Gastronomy Workshops της Γαλλίας στις 13 -15 Απριλίου 2021.
Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί του νησιού έχουν περιθώριο συμμετοχής έως την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας «LINEON».
Σημειώνεται ότι η συμμετοχή θα συνδυαστεί με οργανωμένες διαδικτυακές εμπορικές Β2Β συναντήσεις, μεταξύ των εκπροσώπων των Ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων και αγοραστών της Γαλλικής αγοράς.
Ενδεικτικά τα προϊόντα ενδιαφέροντος:
Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά προϊόντα.
Ελαιόλαδο -Ελιές & Προϊόντα ελιάς.
Κρέας • Κρεατοσκευάσματα • Αλλαντικά.
Κατεψυγμένα Τρόφιμα.
Ζυμαρικά.
Ζύμης • Αρτοσκευάσματα.
Παγωτά • Παραδοσιακά Γλυκά.
Γλυκά κουταλιού • Μαρμελάδες.
Μέλι & Προϊόντα μελιού.
Κρασιά • Ποτά • Αποστάγματα.
Καφές • Ροφήματα • Μπίρες.
Νερά • Χυμοί • Αναψυκτικά.
Οπωροκηπευτικά.
Βότανα.
Αλόη & Προϊόντα Αλόης.
Σαπούνια & Καλλυντικά.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2813407908 κυρία Μαρία Γιαμπαζολιά, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Κρήτης, e-mail: [email protected].