Ροή Ειδήσεων

B2B παραγωγών Κρητικών προϊόντων

Το 2o Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Ελληνικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ) στις 17 και 18 Φεβρουαρίου 2023, από τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού.
          Στόχος των διοργανωτών είναι η διασύνδεση της Κρητικής διατροφής με την ευζωία, τον αθλητισμό και τον αθλητικό Τουρισμό, παράλληλα με την ανάδειξη των εξαιρετικών προϊόντων που παράγονται στην Κρήτη.
          Το 2ο Παγκρήτιο Forum – Αθήνα θα περιλαμβάνει προκαθορισμένες δωρεάν ημίωρες συναντήσεις (Β2Β) για τη διάθεση φρέσκων και μεταποιημένων κρητικών αγροτικών προϊόντων στα ξενοδοχεία της χώρας και στην ευρύτερη ελληνική αγορά, μέσω των δικτύων διανομής. Στο πρόγραμμα του FORUM θα ενταχθούν και παράλληλες δράσεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει τα κρητικά προϊόντα. 
          Το 2ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ FORUM-ΑΘΗΝΑ έχει τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) καθώς και την έμπρακτη συμπαράσταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων.    Η συμμετοχή στο κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός αφορά τους παραγωγούς και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων της Κρήτης, αλλά και τους εκπροσώπους Ξενοδοχείων και Δικτύων Διανομής από όλη την Ελλάδα.
          Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησηςστον σύνδεσμο: https://aitiseis.ebeh.gr/pagkritio-athina-2023 μέχρι τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 ή στο Επιμελητήριο της Περιφερειακής Ενότητας στην οποία ανήκουν, ως εξής:
          Επιμελητήριο Ηρακλείου: τηλ:2810247039,47,34  e-mail: [email protected] κα Λένα Στεφανουδάκη, κα Στέλλα Λαζανάκη&κα Ελίνα Κρασονικολάκη.
          Επιμελητήριο Χανίων: τηλ:28210 52329 e-mail:[email protected],[email protected] κα Βασιλική Ζερβουδάκη.
          Επιμελητήριο Ρεθύμνης: τηλ: 2831057330e-mail:[email protected] κ.Θεόδωρος Τσαούλης.
          Επιμελητήριο Λασιθίου: τηλ: 2841022231 εσωτ 1 & 6 e-mail: [email protected]@epimlas.gr κα Ειρήνη Γκερεδάκη και κα Μαρία Δαγαλάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω