Ροή Ειδήσεων

Mylopotamos Run

[χρόνος ανάγνωσης 47 δευτερόλεπτα]

Ο «Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Περάματος Μυλοποτάμου» συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Κρήτης τον αγώνα δρόμου «Mylopotamos Run». Ο αγώνας συνολικής απόστασης 21 χλμ. θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, με ώρα εκκίνησης την 10:30 π.μ. από την Ιερά Μονή Χαλέπας.  
Αγώνας 21 χλμ
H εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 στη Μονή Χαλέπας Μυλοποτάμου. To σημείο του τερματισμού θα βρίσκεται στο Πέραμα Μυλοποτάμου. H μέγιστη διάρκεια του αγώνα θα είναι 3 ώρες από την ώρα έναρξης. Η διαδρομή περνάει από τα εξής σημεία: Μόνη Χαλεπάς, Τσαχιανά, Αγρίμια, Δοξαρό, Χελιανά, Απλαδιανά, Μουρτζανά, Δαφνέδες, Άγιος Σύλλας και Ανοιχτό θέατρο Περάματος. Παραλαβή πακέτου συμμετοχής από το Στέκι Περάματος (Σάββατο 9/12/23, ώρα 16.00 – 20.00. Παραλαβή την ημέρα του αγώνα (Κυριακή 10/12/2023) από τη πλατεία Δημοκρατίας (δημαρχείο Περάματος) από τις 8:30 έως και την αναχώρηση του λεωφορείου για την  Μόνη Χαλεπάς (8:45). Μετά την αναχώρηση του λεωφορείου η γραμματεία του αγώνα θα μεταφερθεί στην εκκίνηση του αγώνα.
Κρητικό Βόλι
Η έναρξη δίδεται στις 10:30 στην Πλατεία Δημοκρατίας (Δημαρχείο Περάματος).
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα το αργότερο 45 λεπτά πριν την ώρα έναρξης. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές Ε’ και Στ’ Δημοτικού, οι μαθητές Γυμνασίου, οι μαθητές Λυκείου, οι ενήλικοι άνδρες και ΑμεΑ για το αγώνισμα της Σφαιροβολίας.   
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://event.athletopia.com/mylopotamosrun2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω