Ροή Ειδήσεων

Open Mall Ηρακλείου

Ενημερωτική εκδήλωση για τις επιχειρήσεις που εντάσσονται στο Οpen Mall του Δήμου Ηρακλείου, διοργανώνεται τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Καρούζου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου (ΕΒΕΗ), Κορωναίου 9.
Επίσης αφορά τις εμπορικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο κέντρο του Ηρακλείου και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν δωρεάν στο Ανοικτό Κέντρο Δ. Ηρακλείου – OPEN MALL- καθώς υπάρχει περιθώριο ένταξης επιπλέον επιχειρήσεων.  
          Στην παρουσίαση θα αναφερθούν οι αλλαγές που δύναται να πραγματοποιηθούν στις όψεις των εμπορικών επιχειρήσεων, που έχουν ενταχθεί στη Πράξη «Ανοικτό Κέντρο Δ. Ηρακλείου -OPEN MALL» και θα γίνει ενημέρωση για την «Πλατφόρμα Προώθησης της Εμπορικής Περιοχής» και τον τρόπο λειτουργίας της.
          Το πρόγραμμα αφορά εμπορικές επιχειρήσεις που λειτουργούν στις περιοχές μεταξύ των οδών  Ζωγράφου – Χατζημιχάλη Γιάνναρη – Έβανς (μικρή)- Αβέρωφ και Γιαννιτσών, Τσικριτζή και Θεοδοσάκη αντίστοιχα, οι οποίες θα επωφεληθούν από δράσεις όπως,  εργασίες αποψίλωσης και απομάκρυνσης επιγραφών, χρωματισμό όψεων, τοποθέτηση επιγραφών και στοιχείων σήμανσης, προμήθεια και τοποθέτηση νέων τεντών και προσαρμογή υφιστάμενων, συμμετοχή σε ηλεκτρονική πλατφόρμα για την προώθηση της Εμπορικής Περιοχής.  Οι παρεμβάσεις για την αισθητική αναβάθμιση των εμπορικών επιχειρήσεων θα γίνουν σύμφωνα με το Σχέδιο Κανονιστικής Πράξης Κοινόχρηστων Χώρων της Παλιάς Πόλης Ηρακλείου.  
          Το Πρόγραμμα «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ηρακλείου» υλοποιείται από το Επιμελητήριο Ηρακλείου και τον Δήμο Ηρακλείου με χρηματοδότηση από το ΕΠΑΝΕΚ σε μια προσπάθεια εξωραϊσμού και αναβάθμισης του εμπορικού κέντρου Ηρακλείου, στο οποίο έχουν ήδη ενταχθεί και άλλες εμπορικές επιχειρήσεις. 
          Οι εμπορικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Ανοικτό Κέντρο Δ. Ηρακλείου, μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και να λάβουν τη σχετική αίτηση έως 15 Νοεμβρίου 2022 από το Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και ειδικότερα επικοινωνώντας με την κυρία Χριστίνα Γραμματικάκη, τηλεφωνικά στο 2810333629. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω