Ροή Ειδήσεων

OpenDay «ΔΙΑΝΑ»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Open Day της «ΔΙΑΝΑ» Ελαστικές Εφαρμογές Δημήτριος Ι. Φανουργάκης, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022, μετά από δύο χρόνια αναστολής λόγω πανδημίας.
Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στο εργοστάσιο, από τον Γενικό Διευθυντή της DIANA Rubber Technologies και ενημερώθηκαν για την παραγωγή της πρώτης ύλης του καουτσούκ, την επεξεργασία του μέσα από τις πρέσες, τα ζυμωτήρια, τα καλούπια, καταλήγοντας σε συγκεκριμένη μορφή προϊόντων, που χρησιμοποιούνται ενδεικτικά στην ναυτιλία, την βιομηχανία και τις κατασκευαστικές εταιρείες.
          Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  οι άνθρωποι της «ΔΙΑΝΑ», συνεργάτες, εκπρόσωποι του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυτικής Βιομηχανίας. Επίσης μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον και έντονη η παρουσία εταιρειών της ναυτιλίας και της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος. 
          Η εκδήλωση έκλεισε με ένα πλούσιο κέρασμα στο προαύλιο χώρο του εργοστασίου, που οι προσκαλεσμένοι είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα ξεχωριστά εδέσματα, να συναντήσουν φίλους, να γνωρίσουν καινούργιους, ανταλλάσοντας  σκέψεις κοινού βηματισμού και συνεργασιών για το έτος 2023.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω