Αγωνίσματα 1821

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διημερίδα αθλητισμού και πολιτισμού που διοργανώθηκε από το ΠΕ.Κ.Ε.Σ Κρήτης στο Γυμνάσιο-Λύκειο Χώρας Σφακίων και στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό σχολείο Ανώπολης. Θέμα της ήταν τα «Αγωνίσματα το 1821» και πραγματοποιήθηκε με αφορμή των εορτασμό των 200 ετών από την επανάσταση του 1821 και την ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο κ. Καρτσωνάκης Εμμανουήλ Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, η κα Βιδάκη Ειρήνη Οργανωτική Συντονίστρια ΠΕΚΕΣ Κρήτης, η κα Ζαμπετάκη Λήδα Συντονίστρια Εκπαιδευτικών Θεμάτων Φυσικής Αγωγής Κρήτης, ο κ. Τζανάκης Εμμανουήλ Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, η κα Ζανέκα Στεργιανή, Συντονίστρια, Υπεύθυνη των σχολείων, η κα Κασσωτάκη – Ψαρουδάκη Πόπη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, ο κ. Κουμής Ιάκωβος Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, ο κ. Αγγελάκης Εμμανουήλ Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, ο κ. Μαραγκουδάκης Τάσος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής μέλος της ΟΕΣΑΔ Χανίων και της Ομάδας Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, και ο κ. Σμυρναίος Νικόλαος τμήμα πληροφορικής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων.
Παρόντες ήταν επίσης η αντιδήμαρχος σε θέματα παιδείας κα Αφροδίτη Σφηνιά, ο Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων κος Μαρκουτσάκης Νικόλαος, ο σύλλογος διδασκόντων Γυμνασίου Λυκείου Χώρας Σφακίων, Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Ανώπολης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω