Ροή Ειδήσεων

Βραβεία InnoDays 2023

[χρόνος ανάγνωσης 47 δευτερόλεπτα]

Από 24 έως 26 Νοεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο Καινοτομίας InnoDays 2023 «Η Κρήτη της Γνώσης & της Παραγωγής», που διοργανώνει το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας Περιφέρειας Κρήτης. Καλούνται οι κρητικές επιχειρήσεις (με δηλωμένη έδρα στην Περιφέρεια Κρήτης) οι οποίες έχουν αναπτύξει καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες ή διαδικασίες, να δηλώσουν συμμετοχή για τα Βραβεία Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας InnoDays 2023.
            Τα Βραβεία, σκοπό έχουν να αποτελέσουν έναν επιπρόσθετο μηχανισμό ενδυνάμωσης αλλά και έμπρακτης αναγνώρισης της σημαντικότητας του οικοσυστήματος της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Κρήτης και θα απονεμηθούν κατά τη διάρκεια του τριήμερου Καινοτομίας InnoDays 2023, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ), Ηράκλειο Κρήτης.
Ειδικότερα, προβλέπονται οι παρακάτω 4 κατηγορίες βράβευσης:
● Βραβείο Καλύτερης Νέας Καινοτόμου Επιχείρησης.
● Βραβείο στην Καινοτομία Προϊόντος/Υπηρεσίας.
● Βραβείο στην Καινοτομία Βιωσιμότητας & Ανθεκτικότητας.
● Βραβείο στην Καινοτομία Επιχειρησιακής Διαδικασίας.
           
Καλούνται, οι ενδιαφερόμενες κρητικές επιχειρήσεις που έχουν αναπτύξει καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες ή διαδικασίες να υποβάλουν υποψηφιότητα σε μία ή και σε περισσότερες από τις προαναφερόμενες κατηγορίες στην ιστοσελίδα των InnoDays 2023 https://innodays.gr/awards/ μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2023.
            Για περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και υποβολής υποψηφιοτήτων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο https://innodays.gr/awards/ και επίσης να επικοινωνούν με την Οργανωτική Επιτροπή με τον κ. Γιώργο Μεραμβελιωτάκη τηλεφωνικά στο 28313400234 και ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω