Ροή Ειδήσεων

Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Παλαιόχωρας

Το 14ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Παλαιόχωρας Χανίων πραγματοποιείται από τις 23 έως τις 30 Ιουλίου 2021.
Διοργανωτές είναι η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων και ο Δήμος Καντάνου Σελίνου και την σσυνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.
Πρόκειται για ένα τουρνουά που κάθε χρόνο δείχνει τη δυναμική και την απήχηση που έχει κατακτήσει σ’ όλο το σκακιστικό κόσμο. Το τουρνουά της Παλαιόχωρας έχει αποδείξει επανειλημμένως και σε πολύ δύσκολες συνθήκες τη δυναμική του, βάζοντας σε πολύ ψηλά επίπεδα τον πήχη με πολλαπλά ανταποδοτικά οφέλη για όλο το Νομό Χανίων. Η δυναμική αυτή φαίνεται και φέτος, καθώς σε μία δύσκολη χρονιά, πάνω από 800 άτομα θα βρίσκονται για ένα δεκαήμερο στην Παλαιόχωρα.
Οι όμορφες παραλίες, ο φιλόξενος κόσμος και η εμπειρία των διοργανωτών, αποτελούν εγγύηση για μία άψογη διοργάνωση.
Επίσης πρόκειται για το δυναμικότερο τουρνουά που διεξάγεται στη χώρα μας και αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς από τη λίστα συμμετοχών και τους ισχυρούς GM σκακιστές που αγωνίζονται σ’ αυτό. Συμμετέχουν παίκτες από 30 χώρες, αριθμός – ρεκόρ για την διοργάνωση. Το ίδιο ισχύει και για το συνολικό αριθμό συμμετοχών που ξεπερνά τους 300 αθλητές, ο μεγαλύτερος αριθμός σε όλη την ιστορία του Τουρνουά.
Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, εφαρμόζονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω