Ροή Ειδήσεων

Διορισμός Carolyn Rogers

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας του Καναδά ανακοίνωσε τον διορισμό της  Carolyn Rogers ως Ανώτερο Αναπληρωτή Κυβερνήτη, από τις 15 Δεκεμβρίου 2021. Η Carolyn είναι Γενική Γραμματέας της Επιτροπής Βασιλείας για την Τραπεζική Εποπτεία από τον Αύγουστο του 2019.
Ο Γενικός Διευθυντής της Bank for International Settlements, Agustín Carstens, δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ θερμά την Carolyn για το διορισμό της στην Τράπεζα του Καναδά. Έχει εξαιρετικό ιστορικό στην παγκόσμια κεντρική τραπεζική και εποπτική κοινότητα και θα αποτελέσει πλεονέκτημα για την Τράπεζα του Καναδά στον νέο της ρόλο. Πρόσφατα, ως Γενική Γραμματέας της Επιτροπής της Βασιλείας, η Κάρολιν έπαιξε βασικό ρόλο στο να διασφαλίσει ότι η Επιτροπή θα ήταν αποτελεσματική στην προώθηση της συνέπειας της διεθνούς αντίδρασης στην κρίση Covid-19. Οι τράπεζες έχουν αποδείξει μέχρι τώρα γίνετε πηγή δύναμης κατά τη διάρκεια της πανδημίας, υποστηρίζοντας το συνολικό δανεισμό και βοηθώντας την οικονομία να αντέξει την καταιγίδα.»
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής της Βασιλείας Pablo Hernández de Cos δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια της θητείας της ως Γενικής Γραμματέας, η Κάρολιν οδήγησε την Επιτροπή σε μια στρατηγική αναθεώρηση που την έχει τοποθετήσει καλά για το μέλλον. Ήταν επίσης καθοριστική για να διασφαλίσει ότι η Επιτροπή και η Γραμματεία θα παραμείνουν ευέλικτες και ευαίσθητες πολλές προκλήσεις που θέτει η πανδημία Covid-19. Η Επιτροπή και εγώ θα χάσω την ηγεσία της, αλλά είμαστε χαρούμενοι που θα παραμείνει στη διεθνή κοινότητα. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί της στο νέο της ρόλο στην Τράπεζα του Καναδά.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω