Δωρεάν μασκών

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 ο Ελληνο-αυστραλός επιχειρηματίας Καρδιακάκης Πέτρος και η οικογένειά του, με τον Αναπληρωτή Καθηγητή Γιώργο Ατσαλάκη και το τοπικό τμήμα της ΑΧΕΠΑ  HJ-06 «ΚΥΔΩΝ» δώρισαν μάσκες στην Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων. Η Δωρεά ήταν μέρος από την μεγάλη ποσότητα των 100.000 ιατρικών μασκών που ο κ. Καρδιακάκης δώρισε στην ΑΧΕΠΑ Ελλάς τον περασμένο Απρίλιο. Η δωρεά έγινε στην μνήμη του αείμνηστου αποβιώσαντος πατρός του Καρδιακάκη Εμμανουήλ (1938-2018) ιδρυτή της ξενοδοχειακής μονάδας Creta Dream Royal στο Σταλό Χανίων. Η καταγωγή του ήταν από το Θέρισο, ο οποίος μετανάστευσε στην Αυστραλία σε μικρή ηλικία όπου έγινε ένα επιτυχημένος επιχειρηματίας.
Πατέρας 3 παιδιών με την αγαπημένη του συζύγου Αναστασία, είχε πάντα την καρδιά του στην Ελλάδα κάνοντας σημαντικό φιλανθρωπικό έργο προς διάφορους φορείς (Στον Δήμο Χανίων, σε Στρατιωτικές μονάδες των Χανίων, κλπ).
Ο κ. Καρδιακάκης φανερά συγκινημένος από το έργο που συντελείτε στο Θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων Χανιών, ζήτησε λίστα με εξοπλισμό που έχει άμεσα ανάγκη για να προφέρει περαιτέρω βοήθεια στο ίδρυμα.
Την δωρεά παρέλαβε η διοίκηση του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων και ευχαρίστησαν εγκάρδια τον κ. Καρδιακάκη και την ΑΧΕΠΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω