Εθελοντική δεντροφύτευση ΜΑΙΧ

Με αγάπη προς το περιβάλλον, διάθεση προσφοράς και πολλά χαμόγελα υλοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 η δράση «Εθελοντισμός και Περιβάλλον» που διοργάνωσε το ΜΑΙΧ στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού. Μια βιωματική δράση εθελοντικής δεντροφύτευσης με πρωταγωνιστές τους μαθητές της Ε1 τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αγροκηπίου.
Ο Διευθυντής του ΜΑΙΧ, Γεώργιος Μπαουράκης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Χανίων Τσουπάκη Μιχάλη, τη Διευθύντρια Διεύθυνσης Δασών Χανίων Πολύμνια Σκλαβάκη, τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Πόπη Κασσωτάκη Ψαρουδάκη υποδέχτηκαν τους μικρούς μας φίλους στο Μεσογειακό Περιαστικό Πάρκο του ΜΑΙΧ και όλοι μαζί φύτεψαν δέντρα και αρωματικά φυτά χρησιμοποιώντας με μαεστρία εργαλεία κηπουρικής.
Η δενδροφύτευση ολοκληρώθηκε με τον Διευθυντή του ΜΑΙΧ να απονείμει στους μαθητές βεβαιώσεις συμμετοχής τυπωμένες σε ανακυκλωμένο χαρτί ως ένδειξη επιβράβευσης για τη συμβολή τους στην προστασία του περιβάλλοντος, την καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης και την εθελοντική προσφοράς τους.
Το ΜΑΙΧ ευχαριστεί πολύ τους μικρούς μας φίλους και τον εκπαιδευτικό κ. Γιάννη Δασκαλάκη για την έμπρακτη συμβολή τους στην διαμόρφωση ενός χώρου πρασίνου για την πόλη μας και δεσμεύεται να υλοποιεί αντίστοιχες δράσεις ευαισθητοποίησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω