Ροή Ειδήσεων

Επαναλειτουργία Μουσείου Χριστιανικής Τέχνης

Επαναλειτουργεί από τις 16 Ιουνίου 2021 το Μουσείο Χριστιανικής Τέχνης «Αγία Αικατερίνη Σιναϊτών» στην ομώνυμη πλατεία του Ηρακλείου, δίπλα τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά. Ώρες λειτουργίας από Τρίτη έως Κυριακή 10:00-17:00, ενώ κάθε Δευτέρα το Μουσείο θα παραμένει κλειστό ώστε να πραγματοποιούνται οι προγραμματισμένες απολυμάνσεις.
Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι φρόντισαν να τηρηθούν στο ακέραιο τα μέτρα και οι συστάσεις των αρμοδίων κρατικών και επιστημονικών φορέων, ώστε να διασφαλισθεί η ομαλή και ασφαλής περιήγηση σε όλα τα τμήματα και τις συλλογές του, στο πλαίσιο των προφυλάξεων που λαμβάνονται παγκοσμίως λόγω της πανδημίας COVID-19.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
Με πλήρη συναίσθηση της πραγματικότητας που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως, αλλά και με τον απαιτούμενο σεβασμό προς τους επισκέπτες μας, ενημερώνουμε ότι:
1. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο Μουσείο. Παρομοίως υποχρεωτική είναι και για τους εργαζόμενους.
Μόνο για τα παιδιά είναι προαιρετική.
2. Η απόσταση των 2 μέτρων ανάμεσα στους επισκέπτες είναι επίσης υποχρεωτική.
3. Η είσοδος στο Μουσείο είναι ελεγχόμενη και θα εισέρχεται ένας επισκέπτης κάθε φορά.
4. Η είσοδος στον χώρο του πωλητηρίου είναι επίσης ελεγχόμενη και θα εισέρχεται ένας επισκέπτης κάθε φορά.
5. Στην είσοδο και σε όλους τους χώρους υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά.
6. Οι επισκέπτες που μπορούν να παραμένουν ταυτόχρονα στο Μουσείο, αλλά διασκορπισμένοι σε όλους τους χώρους και με αυστηρή τήρηση της απόστασης των 2 μέτρων δεν θα υπερβαίνουν τους 20. Το ίδιο ισχύει και για τις οργανωμένες ομάδες επισκεπτών (γκρουπ).
7. Παρακαλούνται οι επισκέπτες μας να επιλέγουν ανέπαφες συναλλαγές (με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες) για τα εισιτήρια και τις αγορές από το πωλητήριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω