Επαναληπτικές εξετάσεις ΕΦΚΑ δικηγόρων & φοροτεχνικών

Την δυνατότητα να εξεταστούν στις 15 Δεκεμβρίου 2021 όσοι απέτυχαν στις εξετάσεις του πρώτου κύκλου πιστοποίησης δικηγόρων και λογιστών – φοροτεχνικών από τον ΕΦΚΑ, ζητούν οι Πρόεδροι του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, και της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων κ. Δημήτρης Βερβεσός.
Συγκεκριμένα σε επιστολή τους προς τον Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Παναγιώτη Δουφεξή αναφέρουν:
«Όπως είναι γνωστό τα αποτελέσματα των εξετάσεων του πρώτου κύκλου πιστοποίησης δικηγόρων και λογιστών – φοροτεχνικών, που κατόπιν αναβολής λόγω τεχνικών προβλημάτων, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, μέσω της πλατφόρμας howto.gov.gr, δεν εξήχθησαν ούτε κοινοποιήθηκαν αμέσως μετά το πέρας της εξέτασης, όπως ρητώς προβλέπει το άρθρο 10 της ΥΑ 45891/2.7.2021 (Β’ 2594), αλλά δύο μέρες αργότερα.
Με την παρούσα αιτούμεθα, προς αποκατάσταση της νομιμότητας, όπως δοθεί η δυνατότητα στους αποτυχόντες της εξέτασης της 3.11.2021 να εξεταστούν στις 15 Δεκεμβρίου, οπότε και θα λάβουν χώρα σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωσή σας οι εξετάσεις όσων δήλωσαν εξαίρεση από την εξέταση της 3.11.2021.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω