Καινοτόμα προγράμματα Erasmus+

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 και ώρα 10:00 στην αίθουσα «Ποσειδώνας», στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ)  θα γίνει η τελετή έναρξης των 3 Προγραμμάτων Erasmus+.
Φέτος το ΜΑΙΧ, αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση 3 νέων καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων Erasmus+, στα οποία θα συμμετέχουν  80 εκπαιδευτικοί στον τομέα της Βιομηχανίας και των Έξυπνων Κατασκευών από το Διεθνές Ινστιτούτο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Καστέλο, τo Ινστιτούτo Santarella στο Μπάρι & το Ινστιτούτο Τουρισμού στο Σπολέτο. Επίσης, 60 φοιτητές που σπουδάζουν στον τομέα του Τουρισμού και της Γαστρονομίας από τις περιοχές του Σπολέτο και Καστέλο της Ιταλίας θα απασχοληθούν σε ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις των Χανίων. 
Τα προγράμματα περιλαμβάνουν εκπαίδευση στις παρακάτω θεματικές ενότητες:
• STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics)
• Διοίκηση και marketing στην Εκπαίδευση
• Αποτελεσματικές μέθοδοι ένταξης στην Εκπαίδευση
• Προσωπικά δεδομένα στην Εκπαίδευση
• CLIL Μεθοδολογία
Έμπειροι και καταξιωμένοι εκπαιδευτές αναλαμβάνουν τη διδασκαλία τους στην Αγγλική γλώσσα.
Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 2 εβδομάδες, με την ολοκλήρωσή του να γίνεται στις 30 Ιουλίου με την τελετή λήξης και την απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ένα πρόγραμμα θεωρείται επιτυχημένο όταν επαναλαμβάνεται και μάλιστα με πολλαπλάσιο αριθμό συμμετεχόντων.  Το ΜΑΙΧ τόλμησε και υλοποίησε πέρυσι εν μέσω πανδημίας με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων το πρόγραμμα Erasmus+ εκπαιδεύοντας 40 εκπαιδευτικούς και 23 φοιτητές από την Ιταλία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω