Λειτουργία ξενοδοχείων Ομίλου Μεταξά

Το Metaxa Hospitality Group, ανοίγει και τα τρία ξενοδοχεία του εντός του Μαΐου, το Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο Ηρακλείου, το TUI Magic Life Candia Maris στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη.
Ο Όμιλος εφαρμόζει το πρόγραμμα «Committed to Caring» εστιάζοντας σε θέματα ασφάλειας και υγείας επισκεπτών και εργαζομένων. Ακολουθεί με αυστηρότητα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, βάσει των οδηγιών διεθνών και εθνικών οργανισμών, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.
Ο κ. Ανδρέας Μεταξάς Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, δήλωσε: «Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αποφασίσαμε και φέτος να ανοίξουμε όλα μας τα ξενοδοχεία  σε Κρήτη και Σαντορίνη.  Παρά την αβεβαιότητα της εποχής, προσπαθούμε να πάρουμε και πάλι πίσω τις ζωές μας. Ανοίγουμε για να στηρίξουμε και φέτος την εθνική προσπάθεια, τους ανθρώπους και τους συνεργάτες μας, τις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε κι έχουν άμεσα την ανάγκη να επουλώσουν τις πληγές που αφήνει η πανδημία.  Πιστεύω στις δυνάμεις μας και στις αξίες μας,  πιστεύω στη δύναμη του ελληνικού τουρισμού.  Για αυτό  είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε!». 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω