Προβολή Αρχαιολογικής Συλλογής Μαλεβιζίου

Σε χώρο πολιτισμού μετατρέπονται οι παλιές αποθήκες του συνεταιρισμού στο Γάζι Ηρακλείου μετά την έγκριση δημοπράτησης προϋπολογισμού 3,1 εκατ. ευρώ, που αποφάσισε η οικονομική επιτροπή του Δήμου Μαλεβιζίου.
Πρόκειται για το έργο «Βιοκλιματικός εκσυγχρονισμός και αλλαγή χρήσης διώροφου κτιρίου, από αποθήκη σε κτίριο πολιτισμού» προϋπολογισμού 3.100.000 ευρώ.  Ένα έργο που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και προβλέπει τη μετατροπή του κτιρίου του παλιού αγροτικού συνεταιρισμού σε έναν πολυχώρο πολιτισμού.
Στους χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου που θα δημιουργηθεί, να στεγαστεί η Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου με στόχο την ουσιαστική ανάδειξη της σε έναν χώρο αντάξιο της σπουδαιότητας της.
Το κτίριο του Συνεταιρισμού έχει έκταση 1100 τετρ. μέτρα και βρίσκεται στην καρδιά του Γαζίου. Με βάση τη μελέτη θα δημιουργηθούν ένα αμφιθέατρο 152 θέσεων με όλες τις προδιαγραφές για την πρόσβαση σε αυτό Ατόμων με Αναπηρίες καθώς και ο χώρος που θα στεγάσει την Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου. Επίσης με βάση τη μελέτη προβλέπεται και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου με θέσεις στάθμευσης, πράσινο και αστικό εξοπλισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω