Προκήρυξη μίσθωσης ακινήτου Ρεθύμνου

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για μίσθωση ακινήτου στο Ρέθυμνο με καταληκτική ημερομηνία την 22η Σεπτεμβρίου 2021.
Ειδικότερα δημόσιο τακτικό μειοδοτικό διαγωνισμό μίσθωσης ακινήτου, που θα διενεργηθεί από την αρμόδια Επιτροπή Στέγασης του Οργανισμού στα Γραφεία της Διοίκησης του ΟΑΕΔ (Εθν. Αντίστασης 8 – Τράχωνες) στις 22-09-2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 μ.μ., για τη στέγαση της Υπηρεσίας του ΚΠΑ2 Ρεθύμνου.
Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφοράς είναι στις 22-09-2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 μ.μ. στο Γενικό πρωτόκολλο του κτιρίου της Διοίκησης του ΟΑΕΔ.
Το ανώτατο μηνιαίο μίσθωμα δεν δύναται να ξεπερνά το ποσό των 4.000,00 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος χαρτοσήμου 1,80 %), το οποίο ως ανάληψη πολυετούς υποχρέωσης εντάσσεται, στις ετήσιες δαπάνες καταβολής των μισθωμάτων σε βάρος της πίστωσης του ΚΑΕ 0813 και στις ετήσιες δαπάνες καταβολής του αναλογούντος χαρτόσημου σε βάρος της πίστωσης του ΚΑΕ 0912, των ετών 2021 ως και 2029 του προϋπολογισμού εξόδων του ΟΑΕΔ.
Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
– Το κτίριο να έχει εμβαδόν χώρων κύριας χρήσης 420 τ.μ. ± 20 τ.μ. (συμπεριλαμβανομένου του χώρου υποδοχής συναλλασσομένων) και εμβαδόν αποθηκευτικού χώρου 110 τ.μ. ± 20 τ.μ.
– Ο χώρος πρέπει να είναι ισόγειος ή ισόγειος και τμήμα αυτού σε όροφο ή σε όροφο, σε κεντρικό σημείο της πόλης του Ρεθύμνου ή σε εύλογη απόσταση πέριξ του κεντρικού σημείο αυτής
– Να είναι προσβάσιμο για τους συναλλασσόμενους με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
– Να είναι προσβάσιμο σε άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω