Σαν παλιό σινεμά

Μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Σαν παλιό σινεμά» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 και ώρα 21:30 στο κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης στο Ηράκλειο με ελεύθερη είσοδο.
Θα παρουσιαστούν αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου και θεατρικά αποσπάσματα από κωμωδίες της εποχής. Συμμετέχουν η χορωδία και η θεατρική ομάδα του συλλόγου, ενώ μουσικά συνοδεύουν οι: Γιώργος Βασιλάκης μπουζούκι, Γιώργος Σταυράκης κιθάρα, Κώστας Παντερμαράκης κοντραμπάσο και Έφη Μαστορίδη κρουστά και αφήγηση.
Την επιμέλεια του προγράμματος και την διεύθυνση της χορωδίας κατέχει η Αργυρώ Ρέππα, ενώ υπεύθυνος για την σκηνοθεσία των θεατρικών είναι ο Δομίνικος Ταβερναράκης. Η γενική επιμέλεια της παράστασης ανήκει στην Μαρία Τριτσάρη.
Το Παραδοσιακό Εργαστήρι, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, θα φροντίσει ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης εντός του κηποθέατρου, σύμφωνα με τις οδηγίες και τις υποδείξεις του αρμόδιου Υπουργείου, ενώ η είσοδος θα ελέγχεται και δεν θα ξεπεραστεί το επιτρεπόμενο ποσοστό πληρότητας του χώρου.
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο σύλλογος διάδοσης ελληνικών παραδοσιακών χορών και μουσικής «Παραδοσιακό Εργαστήρι» και η Περιφέρεια Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω