Υπηρεσίες

Προνομιακές Υπηρεσίες Προβολής

Η ψηφιακή διαδικτυακή πλατφόρμα και το περιοδικό ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, είναι ο μοναδικός επιχειρηματικός δημοσιογραφικός ψηφιακός τόπος, που παρέχει τη δυνατότητα ενημέρωσης και προβολής του Κρητικού επιχειρείν.
Σκοπός η συστηματική προβολή του νησιού, ως τόπου προέλευσης αξιόλογων, σύγχρονων, ποιοτικών, επώνυμων και παραγωγικών δραστηριοτήτων.
            Τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και διαφοροποίησης που δημιουργούνται παράλληλα με το υψηλό ερευνητικό οικοσύστημα της Κρήτης, αποτελούν σύγχρονο πολιτιστικό κεφάλαιο.
Το ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ αναλαμβάνει την υποστήριξη και την προβολή, των Κρητών επιχειρηματιών, συμβάλλοντας στην αύξηση και στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, δημιουργώντας ένα υψηλό αίσθημα αξιοπιστίας και ασφάλειας των Κρητικών προϊόντων και υπηρεσιών.
            Δημιουργεί και αναπτύσσει συνεργασίες και κοινές προωθητικές πρωτοβουλίες, μεταξύ των επιχειρήσεων, ιδιοκτησίας Κρητών επιχειρηματιών, διευκολύνοντας την πρόσβαση στην Έρευνα και Ανάπτυξη, βελτιώνοντας την είσοδο στην ψηφιακή εποχή και ενθαρρύνοντας την εξωστρέφεια.
            Το ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ αποτελεί μορφή προώθησης συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων, πανεπιστημίων, ερευνητικών ιδρυμάτων, επαγγελματικών ενώσεων, επιμελητηρίων και τοπικής αυτοδιοίκησης, για την προώθηση της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας.
Πραγματοποιεί δράσεις όπως: ημερίδες, συναντήσεις, B2B, σε συνεργασία με ανθρώπους της παραγωγής, των υπηρεσιών, της έρευνας και της καινοτομίας.

Υποστήριξη Προνομιακών Υπηρεσιών Προβολής:
[email protected]

Οι Προνομιακές Υπηρεσίες Προβολής έχουν διάρκεια ενός έτους, από την ημερομηνία εγγραφής και ετήσιο  κόστος 50 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

• Το ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ-CRETAN BUSINES -ψηφιακή διαδικτυακή Πύλη, παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε Κρητικό επιχειρηματία να κοινοποιεί την δραστηριότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε όλες τις μηχανές αναζήτησης. Προσθέτει πολλαπλασιαστική αξία σε εταιρικούς ιστότοπους και κοινωνικά δίκτυα.
• Στην ψηφιακή πλατφόρμα η επιχείρηση θα συμπεριλαμβάνεται με συγκεντρωμένες τις πληροφορίες, για επιχείρηση ανά κατηγορία, περιφέρεια, χώρα, διεύθυνση, τηλέφωνα, ιστότοπο, λογότυπο, περιγραφή δραστηριότητας, παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών συν φωτογραφικό υλικό..
• Στο τριμηνιαίο περιοδικό ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, γίνεται προβολή των εταιρειών με παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, επιχειρηματικά νέα.
• Με το Ενημερωτικό Δελτίο του ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, θα αποστέλλονται όλα τα νέα και οι δράσεις των επιχειρήσεων.
Προνομιακές τιμές για την διευκόλυνση των επιχειρήσεων στην προβολή μέσω banner , στην Ψηφιακή Πύλη και καταχωρήσεων στο Περιοδικό ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.
Προνομιακές χορηγικές θέσεις στις δράσεις και εκδηλώσεις του ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.
• Όλες οι δραστηριότητες των Κρητικών επιχειρηματιών και επιχειρήσεων δημοσιεύονται και στην Ψηφιακή Εφημερίδα
GRPRESS.
Εκπτώσεις και δωρεάν μεταφορικά σε βιβλία Φορολογικά – Οικονομικά – Λογιστικά – Ασφαλιστικά, των Εκδόσεων Πρόσθεση, τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ειδικών θεμάτων που αφορούν τους επαγγελματίες λογιστές – φοροτεχνικούς, τους οικονομικούς και εμπορικούς διευθυντές επιχειρήσεων
.

Περισσότερες πληροφορίες: Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το 6909101159

Ετήσια
50 ευρώ πλέον 24% ΦΠΑ
Τελικό κόστος 62,00 ευρώ

  ΦΟΡΜΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

  Το Κρητών Επιχειρείν- Cretan Business, πληρεί όλες τις προδιαγραφές του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων – GDPR (Κανονισμός ΕΕ – 2016/679).

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Σχετικά άρθρα

  Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

  Επιστροφή επάνω