Ροή Ειδήσεων

Σύνδεση Αχλάδας-Φόδελε

Την σύμβαση με προϋπολογισμό 768.000  ευρώ για την κατασκευή του έργου «Ανακατασκευή οδού σύνδεσης Αχλάδας-Φόδελε με Ε.Ο.», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.   
          Με το συγκεκριμένο έργο προβλέπεται η ανακατασκευή της υφιστάμενης ασφαλτοστρωμένης οδού σύνδεσης των οικισμών Αχλάδα –Φόδελε με την Εθνική Οδό Ηρακλείου – Χανίων. Το οδικό τμήμα έχει μήκους 4.5χλμ  και πλάτος 5.50 μ. Θα γίνει απόξεση (φρεζάρισμα) του παλαιού ασφαλτικού και η κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα ενώ απαιτείται τοπικά εξυγίανση, κατασκευή υπόβασης –βάσης και ισοπεδωτική – ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας καθώς και καθαρισμός -διαμόρφωση τάφρων και καθαρισμός των υφιστάμενων τεχνικών.
          Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Πετούσης, ο Πρόεδρος Αχλάδας Γιώργος Πεδιώτης, ο Πρόεδρος του Φόδελε Χαράλαμπος Παντερής, ο Αντιπρόεδρος Αχλάδας Μύρων Αναγνωστάκης, ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής, η προϊσταμένη του τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Π.Ε. Ηρακλείου Χαρά Τριαματάκη, και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «ΛΑΤΟΜΙΚΗ ΑΤΕ» Οδυσσέας Μαυρογιαννάκης.

Ομιλητές 2ης Ημερίδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω