Τέχνη = Επανάσταση

Την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 στις 20:00 πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της Έκθεσης «Τέχνη = Επανάσταση» στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου στην Τύλισο. Την εκδήλωση των εγκαινίων θα πλαισιώσουν μουσικά, ο Γιάννης Παξιμαδάκης στο μπουγλαρί, ταμπουρά και η Ευγενία Τόλη – Δαμοβολίτη στο τραγούδι.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως 31 Αυγούστου και θα είναι επισκέψιμη Δευτέρα απόγευμα 18:00-21:00, Τετάρτη έως Πέμπτη 09:30-13:00 και 18:00-21:00,  Παρασκευή 09:30-13:00, Σάββατο – Κυριακή 10:00-14:00.
Είκοσι έξι καλλιτέχνες από την Ελλάδα εμπνεόμενοι από τον όρο «Επανάσταση» δημιούργησαν έργα τα οποία φιλοδοξούν να πυροδοτήσουν την ιδέα του κοινού για αγωνιστικότητα, χρωματισμένα με τα νάματα των δικών τους  ιδεών για ελευθερία, ισονομία και ειρήνη. Τα έργα διακρίνονται σε λάβαρα, σημαίες και ελεύθερες συνθέσεις.
Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
Αριστόδημος Παπαδάκης, Βασιλάκου Μαργαρίτα, Βερυκάκη Όλγα, Baloo Evi, Βογιατζή Μαγδαληνή, Γιγουρτάκη Έλλεν Weijers, Ζουρούδης Δημήτρης, Κοροβέση Αγγέλικα, Κοσκινιώτου Βασιλική, Λόη Αγγελική, Μαρκίδης Χρήστος, Μαρίνος Νεκτάριος, Μανωλαράκη Ελένη, Μποβιάτσου Λαμπρινή, Μονογυιός Ιωάννης, Μπακαλούμα Τζένη, Μπασιάς Νίκος, Μπενετάκη Μαρία, Μπονάτσου Ισμήνη, Μπλιάτσου Γεωργία, Μπολιεράκη Κωνσταντίνα, Μπολιεράκη Κλειώ, Παχιαδάκης Νεκτάριος, Πυτικάκη Ελευθερία, Προβατίδου Μαρίνα, Στεφανάκης Γιάννης.
Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η Βαθιανάκη Χρύσα, εικαστικός, μουσειοπαιδαγωγός, και επιμελήτρια της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω