Ροή Ειδήσεων

Ψηφιακή πλατφόρμα έκδοσης εξαγωγικών εγγράφων

[χρόνος ανάγνωσης 43 δευτερόλεπτα]

Διαδικτυακό σεμινάριο, για την παρουσίαση της εφαρμογής που επιτρέπει την απόλυτα ηλεκτρονική υποβολή και διεκπεραίωση αιτημάτων πιστοποιητικών καταγωγής και θεώρησης εξαγωγικών εγγράφων, διοργάνωσε το Τμήμα Εμποροβιομηχανικών και Επαγγελματοβιοτεχνικών Θεμάτων του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
          Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Χρήστος Μαριόλας, εκπρόσωπος της εταιρείας «SGA Γεώργιος Αβραμίδης ΑΕ», η οποία υποστηρίζει τα ηλεκτρονικά συστήματα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
          Συμμετείχαν στελέχη εξαγωγικών επιχειρήσεων και γραφείων εκτελωνισμού, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, οι οποίοι υποστηρίζουν το εξαγωγικό μητρώο και απάντησαν σε απορίες των συμμετεχόντων. 
          Μετά ο πέρας του σεμιναρίου, εστάλη από το Τμήμα Εμποροβιομηχανικών και Επαγγελματοβιοτεχνικών Θεμάτων σε όλες τις εξαγωγικές επιχειρήσεις το «Εγχειρίδιο Χρήσης της Εφαρμογής», ενώ κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει την παρουσίαση και διαδικτυακά στο https://www.ebeh.gr/pistopoiitiko-katagogis.
          Το σεμινάριο εντάσσεται στις δράσεις του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, οι οποίες στοχεύουν στην ενθάρρυνση των επιχειρηματιών να χρησιμοποιούν εναλλακτικά εργαλεία για άμεση, αποδοτικότερη και λιγότερο κοστοβόρα εξυπηρέτηση.  
          Η χρήση της συγκεκριμένης εφαρμογής αποτελεί μία ακόμη καινοτόμα επιλογή από το Επιμελητήριο Ηρακλείου σε ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο ψηφιακό κόσμο.
          Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εμποροβιομηχανικών & Επαγγελματοβιοτεχνικών Θεμάτων, email: [email protected], τηλ. 2810247033 (Μαρία Πετράκη), 2810247020 (Αφροδίτη Γορανωνάκη), 2810247021 (Δέσποινα Αγριμανάκη).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω