Επιχειρηματικό Πάρκο Χανίων

[χρόνος ανάγνωσης 35 δευτερόλεπτα]

Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργών Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, τροποποιεί την υπό στοιχεία Φ/Α.6.10/οικ. 11554/750/2014 ΚΥΑ (Β’ 2904) με θέμα: Έγκριση ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου Τύπου Β’ στη θέση Κοπρανά/ Τοπική Κοινότητα Μαλάξας του Δήμου Χανίων, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ, την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023.
Επισημαίνεται ότι η επιλεγείσα έκταση δεν ευρίσκεται εντός των αρχαιολογικών χώρων της ευρύτερης περιοχής, δεν υπόκειται σε κάποιους αρχαιολογικούς ή πολιτιστικούς περιορισμούς και η ανάπτυξη και λειτουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου Χανίων δεν πρόκειται να επηρεάσει κανένα αρχαιολογικό μνημείο.
            Σύμφωνα με το επιχειρηματικό σχέδιο το ΕΠΙΧΕΙ.ΠΑ Χανίων πρόκειται να αναπτυχθεί σε ιδιόκτητη έκταση Ε= 516.351,10τ.μ. ο προβλεπόμενος προϋπολογισμός επενδύσεων είναι 12-14 εκ. ευρώ (έργα υποδομής) και 598 εκ. ευρώ (2014-2034) ή Μ.Ο. ετήσιων επενδύσεων 29,9 εκ. ευρώ.  
            Είναι ένα project που σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, έρχεται να καλύψει μια αναγκαιότητα του επιχειρηματικού κόσμου των Χανίων και να δώσει μια αναπτυξιακή προοπτική για τον τόπο.

Αναλυτικά η τροποποίηση δημοσιευμένη στο ΦΕΚ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω