Ρεθυμνιώτικες επιχειρήσεις στη ΔΕΘ

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 55 δευτ.]

Με 1.500 εκθέτες και 18 διεθνείς συμμετοχές, ξεκίνησε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 η 87η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα αποτελέσει από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου το επίκεντρο της πολιτικής και οικονομικής σκηνής της χώρας μας. Στην 87η ΔΕΘ  συμμετέχει και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, φιλοξενώντας δύο δυναμικές επιχειρήσεις του Ρεθύμνου στο περίπτερο του.
Πρόκειται για τις επιχειρήσεις:
• Η επιχείρηση ποτοποιίας του κ. Ζαχαρία Παραγιουδάκη «Σπιτικό Μεράκι», με έδρα το Πέραμα Μυλοποτάμου,η οποία εκθέτει αλκοολούχα ποτά με βάση την Κρητική Τσικουδιά.
• Η επιχείρηση «Aloe Star» της Οικογένειας Μασαλή, με παραγωγή προϊόντων με βάση την Αλόη Βέρα πιστοποιημένη από την ΔΗΩ – Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων.
            Οι συμμετοχές αυτές υποστηρίχθηκαν μετά από σχετικές ενέργειες του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), με σκοπό τη ενθάρρυνση της επιχειρηματικής εξωστρέφειας του Ρεθύμνου μέσω της προβολής της παραγωγής ποιοτικών διατροφικών προϊόντων του τόπου μας.
            Η φετινή διοργάνωση έχει στο επίκεντρο την τεχνολογία, την πράσινη ανάπτυξη, την ενέργεια και το μικρομεσαίο επιχειρείν. Με εννέα θεματικά αφιερώματα, ανάμεσα τους θεματικές σχετικά με την Επιχειρηματικότητα, την Ελλάδα των Περιφερειών, την Κυκλική Οικονομία, Γαστρονομία-Διατροφή, Ψηφιακή Ελλάδα των Start ups, δυναμική είναι η συμμετοχή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας με 49 Επιμελητήρια και 382 μικρομεσαίες επιχειρήσεις από ολόκληρη τη χώρα.
            Στις εργασίες της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων το Επιμελητήριο Ρεθύμνης εκπροσωπήθηκε από αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του, κ. Γιώργο Γιακουμάκη και τα μέλη της Διοίκησης του κ. Δημήτρη Προβιά, Αντιπρόεδρο, κ. Ευάγγελο Μανιουδάκη, Γενικό Γραμματέα και κ. Θωμά Παπαδογιάννη, Υπεύθυνο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων.
            Στη φετινή διοργάνωση, ο θεσμός της τιμώμενης χώρας φιλοξενεί τη Δημοκρατία της Βουλγαρίας. Τέλος, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της ΔΕΘ-Helexpo, στη σκιά των δραματικών γεγονότων των τελευταίων ημερών, το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια της 87ης ΔΕΘ (9-17/9) θα διατεθεί υπέρ των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία και τις πυρκαγιές στον Έβρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω