Ροή Ειδήσεων

ByRakiflavor & Γαστρονομία

[χρόνος ανάγνωσης 42 δευτερόλεπτα]

Το ByRaki flavor συμμετέχει για άλλη μία χρονιά στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας του Δήμου Ηρακλείου στο Ενετικό Λιμάνι Ηρακλείου που πραγματοποιείται από 21 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 5 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ.  
Οι επισκέπτες πρόκειται να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει το παραδοσιακό κρητικό απόσταγμα, την τσικουδιά, με προσεκτικά επιλεγμένα λικέρ και φαγητό. Ένα απολαυστικό ταξίδι στις γεύσεις και τον πολιτισμό της Κρήτης, που θα σας ξεναγήσει ο Γιώργος Νικηφόρος.
          Η επιχείρηση ByRaki flavor δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2008 με έρευνα και μελέτη στο Κρητικό Απόσταγμα, δημιούργησε συνταγές τόσο για την τσικουδιά, όσο και για τα ηδύποτα. Το Μάρτιο του 2015 παρουσιάστηκαν στο καταναλωτικό κοινό τα προϊόντα Τσικουδιά (38% vol alc), Ρακόμελο (20% vol alc), καθώς και άλλες 12 γεύσεις σε μορφή ηδύποτων (17% & 16% vol alc). Όλα αυτά τα προϊόντα έχουν γεύσεις με πρώτες ύλες από την Ελληνική ύπαιθρο, όπως πορτοκάλι, μαστίχα, ρόδι και άλλες.
          Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ηρακλείου και ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Καθ’ όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις που καταλήγουν σε Κρητικό γλέντι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω