Βραβεία ACTTA 2020

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης (ACTTA) πραγματοποίησε την ετήσια βράβευση των καλύτερων υπαλλήλων των τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων Κρήτης για το 2020.
Το χρηματικό έπαθλο αξίας 1.000 ευρώ, μετά από κλήρωση παρέλαβε η κυρία Μαρία Σπιθάκη από την εταιρεία Big Travel, ενώ στα βραβεία συμπεριλαμβάνονταν ένας επιχρυσωμένος με 24κ Κότινος, ο έπαινος αριστείας, και μία δωροεπιταγή 100,00 Ευρώ από τα SUPER MARKET ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Μιχάλης Βλατάκης τόνισε: «Θα ήταν όμως μεγάλη αδικία αυτή την επιβαρυμένη σαιζόν που περνάμε να μην επιβραβεύσουμε τους ΗΡΩΕΣ που με κίνδυνο της υγείας τους μπήκαν μπροστά για εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες μας να φωνάξουμε και να αποδείξουμε παντού ότι εμείς του Τουρισμού ακολουθήσαμε και ακολουθούμε με αυστηρότητα όλα τα υγιεινά πρωτόκολλα και συνεχίζουμε να λειτουργούμε και να διασφαλίζουμε όλες τις Τουριστικές Υπηρεσίες με ΑΣΦΑΛΕΙΑ, πόσο μάλλον στην τιμητική αυτή εκδήλωση για τους καλύτερους συνεργάτες μας που με ήθος, επαγγελματισμό και υποδειγματικές υπηρεσίες εξυπηρέτησαν τους επισκέπτες μας».
Στην εκδήλωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, η ΓΓ του υπουργείου Τουρισμού Βίκυ Λοίζου, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και οι πρόεδροι των εργοδοτικών τουριστικών φορέων της Κρήτης.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω