Εκμίσθωση υποκαταστημάτων ιχθυόσκαλας Χαλκίδας

O ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΑΛΙΕΙΑΣ Α.Ε. (ΟΚΑΑ ΑΕ), προκηρύσσει Δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση δύο (2) κενών γραφείων μετά των παρακολουθημάτων τους, όπως αναλυτικά αναφέρονται κατωτέρω, στο ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Τα προς εκμίσθωση γραφεία βρίσκονται στο ισόγειο της αίθουσας δημοπρασίας, ήτοι:
Γραφείο ισογείου Νο3 (9 τ.μ.). Το σημείο πώλησης στην αίθουσα δημοπρασίας έχει  έκταση 14,00 τ.μ.
Γραφείο ισογείου Νο8 (9 τ.μ.). Το σημείο πώλησης στην αίθουσα δημοπρασίας έχει  έκταση 14,00 τ.μ.
Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά ή νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, που παράγουν ή, μεταποιούν προϊόντα αλιευτικής προέλευσης, οι ιχθυοπαραγωγοί, οι αντιπρόσωποι αυτών, οι ιχθυέμποροι, οι αλιευτικοί συνεταιρισμοί και οι βιομήχανοι και βιοτέχνες επεξεργασίας αλιευμάτων.
Στην περίπτωση που υπάρχουν δύο ενδιαφερόμενοι για τη μίσθωση εξ’ ημισείας γραφείου μετά του αντιστοίχου σημείου πωλήσεως υποχρεούνται να προσκομίσουν ταυτόχρονα όλα τα ζητούμενα αναγραφόμενα δικαιολογητικά που αναφέρονται στους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής του διαγωνισμού και σε κοινό φάκελο και να υποβάλλει έκαστος κοινή οικονομική προσφορά στον αυτό φάκελο.
Όλα τα εν λόγω γραφεία, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικώς και μόνον για χονδρική πώληση ιχθύων – αλιευμάτων θα διατεθούν με πλειοδοτικό διαγωνισμό (κατάθεση ενσφράγιστων οικονομικών προσφορών).
Οι αιτήσεις – προσφορές θα γίνονται δεκτές έως και την 23η Ιουνίου 2021.
Η κατάθεση των αιτήσεων – δικαιολογητικών θα γίνεται στο πρωτόκολλο του
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
(ΤΕΡΜΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΥ – ΧΑΛΚΙΔΑ Τ.Κ. 341 00.) και από ώρα 8.00 π.μ. έως και την 13.00 μ.μ.
Για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προς εκμίσθωση γραφείων, τους όρους και προϋποθέσεις εκμίσθωσής των, το συνημμένο σχέδιο μισθωτηρίου συμφωνητικού, καθώς και για τη δυνατότητα επίσκεψης, παρέχονται πληροφορίες καθημερινώς από την Διεύθυνση του ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ του Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. και από ώρα 8.00 π.μ. έως και την 13.00 μ.μ. όλες τις εργάσιμες ημέρες (τηλ. 22210-25323), καθώς από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στην ηλεκτρονική Δ/νση www. οkaa. gr. στη θέση Δελτία Τύπου => Προκηρύξεις Μισθώσεων και από τον πίνακα ανακοινώσεων του υποκαταστήματος Ιχθυόσκαλας  ΧΑΛΚΙΔΑΣ.   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω